lelu

Seksilelut testissä

Woop woop woop!

Viimeiset pari päivää Mentori on pyörinyt hekuman huipulla ja tehnyt äärimmäisen perusteellista anatomista itsetutkiskelua. Eli siis El Mentorin makuuhuoneessa on ollut testissä kymmenet ellei jopa sadat seksilelut. Noh ehkä hieman liioiteltu, mutta tosiaan täällä on testattu niin tekopimperot, vibraattorit kuin anustapitkin. Näitä on pyöritetty yksin ja kimpassa kumppanin kanssa ja täytyy kyllä sanoa että on ollut aika helkkarin hauskaa. Eiköhän lähetä purkamaan päällimmäisiä tuntoja laite kerrallaan.

Fleshlight tekopimpero

Aivan järkyttävän aidon tuntuinen peli. Testissä ollut malli on pornotähti Asa Akiran toosan mukaan valettu malli. Siis pelkät häppärit on valettu eli muutoin laite on kuten muutkin saman sarjan tekopimpat. Materiaali on liukuvoiteen kanssa aivan järkyttävän nautinnollinen. Pehmeä, joustava, venyvä. Tiukkuutta voi säätää alipaineen avulla. Suosittelen estoitta jokaiselle miehelle.

Smiling buttplug anustappi

Täysin perus silikonista valmistettu pienehkö anustappi. Varustettu kätevillä kahvoilla joilla tuon saa hanurista uloskin kun sen aika tulee. Tätä testasi sekä meikäläinen että kumppani (nainen) ja molempien mielestä varsin passeli peli. Suositus siis tällekkin.

Fetish Fantasy geishakuulat

Näitä en luonnollisestikkaan itse päässyt testailemaan mutta kumppani sanoi että hyvän painoiset harjoituskuulat ja kuulemma mukavan tuntuiset pimpassa. Jos siis lantionpohjalihakset kaipaa treeniä niin suositukset myös näille

Nänniklipsit

Näille ei lämmetty kumpainenkaan. Ehkä tollanen nipistävä kipu kuitenkin sopii jollekkin muulle joten ei voi dumata mutta ei voi kyllä suositellakkaan erityisemmin. Jos luulet että tää vois olla sun juttu niin kokeile ihmeessä. Eipä tuossa montaa euroa köyhdy kun koittaa.

Pretty Love Snappy vibra

Todella hyvän olonen vibra ja lähes puoli-ilmanen. Jos kestää käytössä yli puoli vuotta niin aivan uskomattoman kova löytö. Seitsemän erilaista värinää ja tehoa kyllä piisas. Orgasmeja tuli sellasta tahtia että ei meinannu laskuissa pysyä mukana. Ehdoton suositus tälle laitteelle!

Sellaset tällä kertaa. Näppärästi sai petihommat buustia kun alettiin testailemaan. Kannattaa muistaa käyttää liukkaria niin varmasti nauttii joka lelusta joka johonkin sopukkaan kehossa työnnetään. Nyt jatkuu testailua joten goodbye!

-El Mentor

Leave a comment

Leave a Reply