netflix

Mikäs ihmeen Netflix?

Netflix

Pienenä leffafriikkinä on hyllyyn kertynyt vuosien varrella melkoinen kasa DVD ja Blu-Ray leffoja. Omistan pienehkön kotiteatterilaitteiston joka sisältää äänentoistoa, Blu-Ray-soittimen, Playstation 4 pelikonsolin sekä valkokankaan ja videotykin (kirjoittelen näistä lisää myöhemmin). Jonkin verran teknologia ja elektroniikkaorientoituneena tyyppinä on ollut hieman kivikautinen olo kun olen kuunnellut muiden hehkutusta Netflixistä ja muista suoratoistopalveluista. Netflix mikä? Noh päätin siirtyä 2000-luvulle ja tutustua tähän suoratoistoihmeeseen kun ensimmäisen kuukauden kerran sai vielä tutustua ilmaiseksi.

Aivan ensimmäinen fiilis oli WAU! Täällähän on vaikka ja mitä ja paljon! Noh mitään uutta priimaa ei kuitenkaan alkuinnostuksen jälkeen löytynyt kovinkaan paljoa joten varmasti niitä pölyttyviä Blu-Ray leffoja tulee kertymään hyllyyn jatkossakin. Mitä taasen tulee satunnaiseen iltakatsomiseen ja viikonloppuchillailuun niin tämähän on kuin luotu siihen. Vajaalla kympillä kuussa käytössä on aivan järjetön kirjasto eri genren tavaraa. Itse komediaan tykästyneenä diggailin kun löytyi paljon uutta ns. B-luokan tavaraa joka omasta mielestä on A++ matskua. Pakko se on myöntää että onhan tämä kätevää ja että sitä on ollut aivan dorka kun rajoittanut omat katselut fyysisiin levyihin ja television tarjontaan.

Ps. Kuulinpa että proxya tms muuta sijainnin vaihtavaa palvelua käyttäen sisältöä saisi laajennettua entisestää. Palailen tähän kunhan joskus kyllästyn Suomen valikoimaan ja jaksan säätää.

Käy tutustumassa Netflixiin www.netflix.fi

-El Mentor

Leave a comment

Leave a Reply